Het is zeker geen publiek geheim dat een van de grootste hobby's van Connie Breukhoven het inrichten van een woning is. Dat ze talent heeft, staat als een paal boven water. Ze heeft nu haar maisonnette aan het Vondelpark in Amsterdam te huur gezet en wel geheel gemeubileerd.

Wanneer het je smaak is, en je het uiteraard kunt betalen, dan val je als huurder met je neus in de boter. Je moet wel diepe zakken hebben, want de diva vraagt een maandhuur van 8500 euro en als huurder dien je ook een eenmalige waarborgsom op tafel te leggen van 17.000 euro.

Maar dan heb je ook wat. Buiten dat Connie het al helemaal voor je heeft ingericht, krijg je een maisonnette met een woonoppervlakte van 190 vierkante meter. Aantal kamers is drie, waaronder twee slaap- en twee badkamers, verdeelt over twee woonlagen.

De woonkamer heeft hoge ramen, zodat je een prachtig uitzicht hebt over het Vondelpark. De design keuken is uiteraard van alle gemakken voorzien. Leuk is ook dat in alle vertrekken er een flatscreen TV aanwezig en overal muziek middels een geintegreerd B&O muzieksysteem.

De auto kan worden geparkeerd in ondergelegen parkeergarage. Connie heeft nog 1 voorwaarde: je moet het minimaal 1 jaar huren en dan mag je gaan genieten van alle luxe en schoonheid.