ZIE HIER DE BEELDEN VAN HET APPARTEMENT

Connie Breukhoven- Wiiteman, vroeger bekend als Vanessa, heeft haar recent totaal gerenoveerde appartement in Rotterdam Blijdorp te koop gezet voor een vraagprijs van 385.000 euro. Connie bezit overigens, samen met haar ex verloofde Eugene van Dun, meerdere appartementen in de havenstad.

De appartementen werden aangekocht en vervolgens gerenoveerd door het bouwbedrijf van Eugene. In veel gevallen waren zij dan ook beide eigenaar, maar niet in dit geval. Dit appartement staat op naam van Connie.

In het begin waren Connie en Eugene samen eigenaar van dit appartement, maar in 2018 werd Connie enig eigenaar. Wel moest ze in verband met overbedeling 2 ton euro aan hem betalen.

Wat krijgt de koper voor dit prachtige appartement? De woonoppervlakte bedraagt 79 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vier, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer met whirlpool. Dit alles verdeelt over twee woonlagen.

De keuken is een ware eyecatcher en beschikt buiten inbouwapparatuur een kookeiland. Verder is er nog een dakterras aanwezig. Of Connie nog meer pandjes in de verkoop gaat zetten is niet bekend.