Connie Breukhoven heeft haar appartement aan de PC Hooftstraat in Amsterdam e huur gezet.

Diva Connie Breukhoven heeft haar appartement in Amsterdam, grenzend aan het Vondelpark te huur gezet voor een bedrag van 9250,-- euro per maand. Voor iets bijzondrs moet men nu eenmaal diep in de buidel tasten.

Voor dit geld kon je haar appartement van internationale allure huren met een totale woonoppervlakte van 155 vierkante meter.

Alleen de schitterende woonkamer is al 94 vierkante meter groot en is verbonden aan zeer luxe open keuken die van alle denkbare apparatuur is voorzien. Natuurlijk ontbreekt in de woonkamer niet de romantische openhaard.

Verder beschikt het appartement over twee slaapkamers , twee badkamers en een heuse kleedkamer.  Aan de achterkant is een intieme zithoek met 2 fauteuils, waar vanuit je een wijds uitzicht hebt over het Vondelpark,

Leuke details zijn verder dat de verlichting, de gordijnen en jaloezieen op afstandsbediening werken en in alle kamers muziek is. Verder vind je in ieder vertrek flatscreen TV's. Je auto kun je onder het appartementencomplex parkeren.

Kortom: een appartement waar je je vingers bij aflikt en zeer smaakvol door Connie is ingericht! Wel moet er een eenmalige waarborgsom worden betaald van 19.000 euro!