Cor Bakker, landelijk bekend geworden als de vaste pianist van Paul de Leeuw in zijn programma 'De Schreeuw van de Leeuw', heeft blijkbaar haast met de verkoop van zijn pand in de Amsterdamse Jordaan.

Begin juni zette Cor deze in de verkoop voor een prijs van 1.098.000,-- miljoen euro. Vorige week haalde hij deze plotseling uit de markt en sinds gisteren staat het pand weer in de verkoop maar wel met een aanmerkelijke korting.

Cor heeft de vraagprijs met bijna een ton euro verlaagd naar een vraagprijs van precies 1 miljoen euro. Zelf kocht Cor, die samenwoont met zijn vriendin en manager Nienke, het pand in januari 2010 voor een prijs van 645.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 437.500,-- euro.

Een winst van zo'n dikke 350.000,-- euro is dus mogelijk en wellicht dat Cor snel wii cashen om een volgend huis te kunnen kopen, dat hij al lang op het oog heeft. De koper krijgt een pand met een woonoppervlakte van 156 vierkante meter en bestaat uit totaal vijf kamer, waaronder o.a. twee slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles verdeeld over vijf woonlagen. De luxe woonkeuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en een lust voor het oog. Verder beschikt het optrekje van Cor over Frans balkon en een dakterras met uitzicht over de Jordaan en de Westertoren.