Cor Bakker heeft zijn bijzondere pand in hartje Jordaan te koop gezet voor een bedrag van 1.098.000,-- euro. Zelf kocht Cor, die samenwoont met zijn vriendin en manager Nienke, het pand in januari 2010 voor een prijs van 645.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 437.500,-- euro.

Met een beetje geluk kan Cor dus een winst maken van 4 ton euro. Het pand heeft een woonoppervlakte van 156 vierkante meter en bestaat uit totaal vijf kamer, waaronder o.a. twee slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles verdeeld over vijf woonlagen. De luxe woonkeuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en een lust voor het oog. Verder beschikt het optrekje van Cor over frans balkon en een dakterras met uitzicht over de Jordaan en de Westertoren.

Het pand is onder architectuur verbouwd en een van de mooiste huizen van de Jordaan. Waarom Cor het wil verkopen is niet bekend. Wel dat hij vorig jaar bij thuiskomst werd verrast door een enorme lekkage, waardoor het plafond van de woonkamer was ingezakt.

Cor kwam toen thuis van een reis naar Bonaire. Bijzonder is overigens dat in het pand een lift aanwezig is, zodat je niet iedere keer alle vijf verdiepingen met de trap hoeft te doen. Gezien de markt zal Cor niet al teveel problemen hebben om een koper te vinden.