De wildste verhalen doen de ronde waarom de naam van Wesley Sneijder ontbrak in de rouwadvertentie van de familie van Yolanthe wegens het overlijden van hun geliefde tante Hansje.

Dit is wat Sylvia Sneijder werkelijk vertelde aan weekblad Party:

“ Ik vind het werkelijk respectloos om de naam van Wesley er niet bij te zetten. Het lijkt er inderdaad sterk op dat dit bewust is gedaan. Ik heb er gewoon geen woorden voor. Alsof mijn zoon tante Hansje niet zou hebben gekend. Hij kende haar al tien jaar.

Wesley heeft natuurlijk wel zijn condolatie gemaakt naar aanleiding van het overlijden van tante Hansje. Dat zijn naam ontbrak heeft zeker zijn hart geraakt. Dat is toch logisch. Het is gewoon niet netjes. Yolanthe en Wesley zijn immers nog altijd gewoon getrouwd. Gewoon respectloos.

Ik ken mijn zoon als iemand die het hart op de goede plaats draagt en nu is hij, zonder dat hij er wat aan kan doen, de gebeten hond. Helaas weet ik niet wie deze advertentie heeft geplaatst. Maar dit is het verhaal. En ach, er zijn op dit moment wel ergere dingen aan de hand in de wereld.'.

Zo dan kun je de rest van de verhalen rechtstreeks in de prullenbak gooien.

Rob Vuurens ( schrijver van het artikel)