Danny Blind, voormalig topvoetballer en ex bondscoach van het Nederlands Elftal, heeft de verkoopprijs van zijn prachtige villa in Diemen verlaagd naar een bedrag van 1.150.000 euro. Oude vraagprijs lag op 1.249.500.

Zelf kocht hij het optrekje in 1998 voor de prijs van bijna 454.000 euro. Er rust een hypotheek op totaal bijna 629.000 euro. Bij verkoop op de vraagprijs houden Danny en zijn vrouw een aardige winst over van ruim 5 ton euro.

Wat krijgt krijgt de koper voor dit geld? Een schitterende villa gelegen aan de rand van het natuurgebied Diemenpolder. De woonoppervlakte bedraagt 216 vierkante en in totaal zijn er zeven kamers, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles is verdeeld over twee woonlagen. De keuken is zeer luxe en voorzien van een kookeiland en diverse inbouwapparatuur. De achtertuin heeft een oppervlakte van 145 vierkante meter en ligt op het westen.

Verder kun je heerlijk relaxen op een terras voorzien van terrasverwarmers zodat je ook bij koude dagen buiten kunt zitten. De auto kan worden geparkeerd in de vrijstaande garage.

Kortom; een pareltje.