Eind maart zette voormalig topvoetballer en coach van het Nederlands Elftal Danny Blind zijn luxe villa in Diemen te koop voor een vraagprijs van 1.249.500 euro.

Deze heeft hij vandaag, vrijdag 29 mei, uit de verkoop gehaald. De zes ton euro winst die hij met de verkoop zou kunnen gaan scoren, is even in de ijskast gezet.

Zelf kocht hij namelijk het optrekje in 1998 voor de prijs van bijna 454.000 euro. Er rust een hypotheek op totaal bijna 629.000 euro. Bij verkoop op de vraagprijs houden Danny en zijn vrouw een aardige winst over van ruim 6 ton euro.

Wat zou de de koper voor ruim 1,2 miljoen euro hebben gekregen? Een schitterende villa gelegen aan de rand van het natuurgebied Diemenpolder. De woonoppervlakte bedraagt 216 vierkante en in totaal zijn er zeven kamers, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles is verdeeld over twee woonlagen. De keuken is zeer luxe en voorzien van een kookeiland en diverse inbouwapparatuur. De achtertuin heeft een oppervlakte van 145 vierkante meter en ligt op het westen.

Verder kun je heerlijk relaxen op een terras voorzien van terrasverwarmers zodat je ook bij koude dagen buiten kunt zitten. De auto kan worden geparkeerd in de vrijstaande garage.

Dat wordt griezelen in de duinen. Zie angstaanjagende video