Eind 2022 kocht Dave Roelvink samen met zijn zakenpartner een winkel met bovenwoningen in de Limburgse plaats Brunssum. Zij betaalden hiervoor 390.000 euro en hadden geen bank nodig voor de aankoop.

DAVE ROELVINK MOET DIT PAND OPGEVEN

Dave en zijn partner hebben goed onderhandeld, want de vraagprijs lag op 425.000 euro. Het pand heeft een totale woonoppervlakte van 429 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt 18, waaronder vijf slaap- en drie badkamers. Dit alles verdeelt over vijf woonlagen en een kelder. Beneden ligt de kantoorruimte, maar deze kan worden omgebouwd tot twee appartementen..

WAARDE PAND

Maar, zo ontdekt bekendeburen, nu heeft Dave zijn helft twee weken geleden verkocht aan zijn zakenpartner, die nu alleen eigenaar is van het pand. De twee kwamen een waarde overeen van 420.000 euro. Ze vonden het niet nodig om het pand te laten taxeren.

SCHULD DAVE ROELVINK

In de akte, waarop bekendeburen de hand op heeft weten te leggen, staat te lezen dat zijn zakenpartner aan Dave een bedrag van 70.000 euro moest betalen. Maar wat blijkt? Dave had een lening van zijn partner gekregen in oktober 2022 van hetzelfde bedrag.

Dave is nu dus van zijn schuld af en zijn zakenpartner alleen eigenaar van het pand. Overigens heeft Dave nog wel een pand in Heerlen..

Waar woont Dave Roelvink?

De panden waar we net over spraken zijn zakelijke investeringen. Persoonlijk houdt hij het liever in de familie. Dave Roelvink woont namelijk sinds kort naast zijn vader Dries Roelvink in een huurhuis in de PC Hoofstraat in Amsterdam.