Huizen
25 maart 2017
 

Dave Roelvink koopt eigen appartement in Landsmeer. Zie foto's

Dave Roelvink heeft voor het eerst in zijn leven een eigen optrekje gekocht en wel in Landsmeer waar ook zijn moeder woont.

Dave Roelvink heeft een luxe benedenappartemen gekocht in Landsmeer, de plaats waar hij is opgegroeid en zijn moeder woont. Het is de eerste keer in zijn leven dat Dave een eigen huis heeft gekocht.

Hij betaalde er 227.100,-- euro voor bij een vraagprijs van 210.011,-- euro. Dave heeft er gelijk een hypotheek op laten vestigen van 229.371,-- euro. Het appartement heeft een totale woonoppervlakte van 62 vierkante meter.

Het bestaat uit totaal drie kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer. Er is een open keuken die van alle luxe en benodigde inbouwapparatuur is voorzien. De servicekosten bedragen rond de 92 euro per maand.

Het appartement is vlakbij het centrum van Landsmeer gelegen. En voor de toekomst: de basisschool ligt op de hoek. Het is meer dan waarschijnlijk dat Dave hier gaat samenwonen met zijn vriendin Julia.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.