DIT IS DE SPORTSCHOOL VAN DAVE

Het lijkt er wel op alsof sportschoolhouder Dave erop gerekend had met de liefde van zijn leven terug te keren van het programma BB Vol Liefde. 

Even kreeg de kijker de indruk dat Dave en Denise uit Spanje een klik/ match hadden, maar uiteindelijk bleek het juiste gevoel, tot woede van Denise en haar moeder, er toch niet te zijn.

Bekendeburen ontdekte dat Dave recent deze gezinswoning in Schoonhoven heeft gekocht voor het bedrag van 348.775 euro. Hij betaalde bijna een halve ton boven de vraagprijs van 3 ton euro.

In de huidige markt wordt er tegenwoordig alweer onder de vraagprijs geboden. Heeft Dave teveel betaald? Wellicht. Hij heeft er een hypotheek op laten vestigen van 350.000 euro.

Hiervoor krijgt hij een gezinswoning met een woonoppervlakte van 98 vierkante meter. In totaal zijn er 5 kamers, waaronder vier slaap- en 1 badkamer, verdeelt over drie woonlagen.

De keuken is zeer mooi om te zien en heeft alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft Dave toegang tot de zonnige achtertuin.

Op de tweede verdieping is er een slaapkamer met over de volle breedte een dakkapel. Denise had hier dus zomaar terecht kunnen komen.

Gezien het aantal kamers wil Dave blijkbaar toch snel een gezinnetje kunnen stichten. Op de dag runt hij zijn bedrijf 'Five Star Coaching'.