Na een dappere strijd overleed op 10 oktober j.l. Danielle van ’t Schip aan de gevolgen van darmkanker. Graag had ze nog even wat langer geleefd en dat heeft te maken met haar zoon Davey die in Australië woont.

WENS DANIELLE VAN 'T SCHIP

Davey treedt namelijk komende maand in het huwelijk en daar had Danielle zo graag bij willen zijn. Niet voor niets zei ze hierover in een interview: “ Ik wens dat ik gewoon op de bruiloft ben. Als gezin zijn we hecht.

Davey woont in Australië, maar voelt heel dichtbij. Hij zit in het onderwijs en heeft regelmatig de schoolvakanties, zodat hij een paar keer per jaar bij ons kan komen. Dan wonen we met z’n zessen in ons familiehuis, inclusief de partners, en is het ondanks alles vooral een feestje van liefde. Er wordt hier niets onder het tapijt geveegd, we zijn altijd open tegen elkaar.”

JOHN VAN 'T SCHIP

Helaas heeft het niet zo mogen zijn. Gelukkig is wel zijn vader Johnny van ’t Schip aanwezig. Hij had in zijn contract als trainer van Ajax laten opnemen, dat hij die dag naar Australië zou vertrekken om bij het huwelijk van zijn zoon aanwezig te kunnen zijn.

Samen zullen ze zeker deze dag opdragen aan moeder en echtgenote Danielle. Een vrouw en moeder die ze zo lief hadden!