Er zijn al heel wat mensen in de loop van de tijd aangeschoven aan tafel bij Rene van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee ofwel bij het programma Vandaag Inside. Niet iedereen viel bij de heren in de smaak en volgen Wilfred staan die dus op de zwarte lijst ofwel die krijgen geen uitnodiging meer.

ROB KEMPS EXIT

Wie zijn degene die persona non grata zijn: AL snel vielen de namen van Rob Kemps en Britt Dekker. Volgens Johan voegen deze mensen geen reet toe aan het programma. Ook Steven Brunskwijk is niet meer welkom, naar aanleiding van zijn opstelling in het beruchte kaarsincident.

HELEEN VAN ROYEN

En Sander Schimmelpenninck vonden de heren op een gegeven moment erg vervelend worden. Opvallend is ook de naam van Heleen van Royen, wiens zoon nog wel in de redactie zit. Ook haar gezelschap wordt niet meer op prijs gesteld.

Wat te denken van Yesim Candan voorbij.“Dat Turkse vrouwtje met die rode lippen, die vind ik wél vermoeiend", merkte Johan op, Roos Slikker heeft het in de ogen van de heren ook verpest.

PAUL DE LEEUW

Dan vallen ook nog de namen van Paul de Leeuw en Leonie ter Braak, Paul vinden ze in het programma niet uit de verf komen en Leonie is overgestapt naar de concurrent. Daar deelde Johan nog even een sneer naar uit.

“Ja, maar die is naar de concurrentie overgelopen, want dan kreeg ze meer inhoudelijke programma’s. Nou, toen moest ze ballonnen blazen!” Het blijkt dus een kunst om in de smaak te vallen.