MAX presentatrice Dionne Stax is tot over haar oren verliefd op DJ Steven Jansen.De twee leerden elkaar vorig jaar zomer kennen tijdens het programma De 3 sterren camping,

De vonk tussen Dionne en Steven sloeg over toen ze in de uitzending verse groenten gingen plukken in de moestuin van de camping. Daarna bloeide de liefde verder op.

Het kan dan ook niet anders als dat de twee gaan samenwonen. En laat Steven nu net een schitterende watervilla hebben gekocht in Almere. Hij betaalde hiervoor 950.000 euro terwijl de vraagprijs op 895.000 euro lag.

Maar voor dat geld hebben de tortelduifjes ook wat. De watervilla is gelegen op het schiereiland Fokkeboom, waardoor het optrekje aan het water ligt. Voor hun huis kan een boot van maximaal 15 meter worden aangelegd. Prachtig vertrekpunt voor een boottocht.

De woonoppervlakte bedraagt 184 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan er 1 een jacuzzi heeft.

Dit alles is verdeeld over drie woonlagen. Koken kan Dionne in de luxe open keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Buiten een dakterras is er ook een heerlijk zonneterras.

Logisch dat de twee hier gaan samenwonen. Kijk zelf maar....