Nog recent wisten goed ingevoerde bronnen te melden dat acteur en tv presentator Tim Immers, in het wereldje bekend als hartenbreker, niet meer samen zijn met zijn vrouw Stella. En dat terwijl hij vorig jaar nog in een interview nog vertelde dolgelukkig te zijn met zijn twee vrouwen; zijn echtgenote Stella en dochtertje Uma. 

Hij vertelde zelfs dat hij moeite had moeten doen om haar hart te veroveren. Dat was iets dat Tim als vrouwenmagneet niet gewend was. Eerder had hij al eens het hart weten te winnen van Georgina Verbaan en Sylvie Meis.  In 2012 trouwde hij met zijn grote liefde Stella. Inmiddels zijn ze al zo’n zeventien jaar bij elkaar.

Natuurlijk is het niet altijd makkelijk geweest. Tim raakte al eens in grote financiële problemen en zou daar altijd nog een beetje mee worstelen. En dan nu zou er een einde zijn gekomen aan hun huwelijk. Althans, dat waren begin deze maand de geruchten die de ronde deden in het horecawereldje in Amsterdam waar de twee geen onbekende zijn.

Tim startte daar samen met zijn zakenpartner het restaurant “Hangar”, dat werd ingericht door Stella. Toen Tim Stella leerde kennen werkte ze ook al in de horeca aan de bar. En ja, als de geruchten uit dit circuit komen , zou je mogen aannemen dat het klopt. Maar niets lijkt minder waar.

Bekendeburen ontdekte namelijk dat het niet anders kan als dat de twee weer gewoon bij elkaar zijn en dat er waarschijnlijk nooit iets is gebeurd. Want wat blijkt?

Op 14 februari j.l. zaten de twee tortelduifjes bij de notaris in Velsen voor het ondertekenen van een contract. In de aanhef staat te lezen,dat zij nog altijd op hetzelfde adres wonen in Amsterdam en nog altijd gehuwd zijn op huwelijkse voorwaarden.

Het gaat om een geldlening/ hypotheek van rond de 615.000 euro, warvoor ze hoofdelijk aansprakelijk zijn. Als onderpand van deze lening dient hun huis in Amsterdam.. Verhuren van het onderpand mag niet.

Het lijkt dus zonneklaar dat de Tim en Stella niet elkaar zijn. Het is anders niet echt verstandig om dan zo’n grote verplichting aan te gaan. En Tim heeft geen ander adres opgegeven als waar hij al jaren samenwoont met Stella en hun dochtertje. Uma Lou Lou.  En zo is er na alle breuken van de laatste tijd gelukkig ook goed nieuws te melden.