Kosten noch moeite werden bespaard om hun droom in vervulling te kunnen laten gaan; een eigen restaurant op Ibiza, het geboorte eiland van Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Onder de naam XaXa opende het restaurant een paar jaar geleden wat de parel van het party eiland moest worden. Maar al snel kwam er een kink in de kabel, want de gemeente was van oordeel het stel niet aan de vergunningseisen zou voldoen

Ach, dat vlekje zou wel even worden weggewerkt. Het bleek het begin van het einde. Want bovenop deze strijd, kwam de breuk tusseb Yolanthe en Wesley.

Wie nu het restaurant ziet krijgt sterk de indruk dat de twee reeds afscheid hebben genomen van hun eerdere droom. Het zou er volgens getuigen verpauperd en toekomstloos bij liggen.

Er is nog wel een poging gedaan om XaXa te verkopen en er zou een bod zijn geweest van 6,9 miljoen euro, maar dat blijkt achteraf niet waar te zijn.

Wel zou Wesley nog eigenaar zijn en er mee aan de slag gaan, maar de werkelijkheid spreekt een hele andere taal. Daarmee is het horeca avontuur van het voormalige glamourkoppel op een ramp uitgelopen, die miljoenen heeft gekost.

Verkopen wordt overigens moeilijk zolang de strijd met de gemeente niet is opgelost en bij scheiding moeten beiden de miljoenenstrop ophoesten.

Wesley en Yolanthe zijn namelijk in gemeenschap van goederen getrouwd. En blijkbaar worden zij het niet eens. Dit kan nog wel een paar jaar gaan duren, maar voorlopig zitten Wesley en Yolanthe met een miljoenenstrop in hun maag.

bron; weekend