VILLA GERT BERG

Deze prachtige villa in het Noord Hollandse plaatsje Bergen, waar o..a. Sonja Bakker woont en Youp van 't Hek twee villa's heeft, is van tv producent Gert Berg, die nog even een relatie heeft gehad met Patty Brard. Gert maakte o.a. de eerste talkshow voor de commerciele televisie onder de naam Berg.

Verder heeft hij o.a. het programma Puberruil gemaakt en de documentaire over de luchthaven Schiphol. EInd vorig jaar zette hij zijn villa te koop voor een vraagprijs van 4.950.000 euro, maar daar kwam geen koper op af.

WINST BIJ VERKOOP

Hij heeft de vraagprijs dan ook verlaagd naar 4.590.000 euro ofwel een prijsverlaging van maar liefst 360.000 euro. Zelf kocht Gert zijn miljoenenoptrekje in 2000 voor iets minder dan 2 miljoen euro en liet er voor bijna 3,1 miljoen aan hypotheken op vestigen. Bij verkoop rond de nieuwe vraagprijs kan hij  nog altijd 1,5 miljoen euro winst in zijn zak steken.

INDELING VILLA

Maar wat krijgt de koper voor zijn mijoenen? Een schitterend landhuis met een imposante oprijlaan en met een woonoppervlakte van 306 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder vier slaap- en twee badkamers, verdeelt over drie woonlagen.

De woonkeuken is voorzien van diverse inbouwappatuur en in de bijkeuken vind je een sauna. Je woont op een heus landgoed, waarbij je aan de achterkant zo de duinen in loopt. Verder is er nog een romantisch gastenverblijf met slaap- en badkamer.. Kortom; een waar droompaleis.