ZIE HIER DE BEELDEN VAN DIT BIJZONDER PAND VAN DEZE EX MINISTER

Aart Jan de Geus. Herinneren we deze ex minister nog. Aart Jan was minister van Volksgezondheid en later minister van Sociale Zaken. Hij was minister in het kabinet van Balkenende 1,2, en 3.

Aart Jan staat op het punt een mooie financiele klapper te maken met de verkoop van zijn statige twee onder1 kap villa aan het Wilhelminapark in Utrecht. Het is echt een zeer bijzondere villa.

Hij kocht deze in 2000 voor een prijs van iets meer dan 617.000 euro en heeft deze nu in de verkoop staan voor een vraagprijs van 2.150.000 euro. Daar gaat hij zeker tegen de miljoen euro winst op maken.

Wat heeft onze voormalige CDA minister te bieden aan de koper? Een twee onder 1 kap villa met een woonoppervlakte van 358 vierkante meter met in totaal 12 kamers, waaronder zes slaap- en twee badkamers.

Dit alles verdeelt over drie woonlagen en een souterrain waar o.a. een tv kamer is. De gezellige woon- en eetkeuken is van alle gemakken voorzien en wat te denken van een tuin die 16 meter diep is en gelegen is op het zuidwesten!

Natuurlijk heeft de Geus zijn optrekje verduurzaamd, want op het dak bevinden zich 15 zonnepanelen. Achter het huis vind je een garage die hij huurt en die de koper kan overnemen.

Kortom; een zeer speciaal object dat het kopen waard is!