Al in 2011 besloot voormalig Ajax- en Nederlands Elftal speler Aron Winter om zijn villa in Lelystad te koop te zetten. Toen voor 2,5 miljoen euro.De reden was toen, dat Aron Winter een aanbieding had gekregen van de Canadese voetbalclub FC Toronto. 

Huidige vraagprijs villa Aron Winter

Het avontuur heeft overigens niet lang geduurd. Later werd de villa te koop gezet voor 2.750.000 euro, maar een koper kwam niet opdagen. Na die jaren staat zijn riante optrekje nog altijd te koop en wel voor 2 miljoen  euro. Aron heeft dus al 750.000 euro op de vraagprijs moeten toegeven.

Zoveel verlies maakt Aron Winter op zijn huis

Zelf kocht hij de villa in 2000 voor een bedrag van 400.000 euro, terwijl er een hypotheek op rust van ruim 2,1 miljoen euro. Winst zit er dus niet meer in. Wat heeft hij, naast een andere bekende buur in Lelystad, de koper te bieden?

INDELING VILLA ARON WINTER

De villa is vrijstaand en heeft een woonoppervlakte van bijna 700 vierkante meter. In totaal zijn er zestien kamers en meerdere badkamers, dit alles verdeeld over drie woonlagen. Daarbij heeft de villa van Aron Winter een eigen fitnessruimte, iets waar Aron en zijn familie niet buiten konden.” Ja, onze fitness is altijd belangrijk geweest".

"Daar hebben wij ook de sauna en Turks stoombad”. De tuin is ook een lust voor het oog. Nou ja tuin: eigenlijk zijn het drie tuinen en een voortuin. Er is een tuin aangelegd om een balletje te trappen, maar er is ook de onder architectuur aangelegde Engelse tuin. In de tuin naast de garage is een prachtig zwembad.

IBIZA STIJL

Hier is een buitenkamer ofwel loungehoek te vinden, geheel in Ibiza stijl ingericht.  Het is dan ook niet overdreven dat Aron en Yvonne hun optrekje nog altijd “ons droomhuis”noemen. Nu maar hopen dat de villa eindelijk eens wordt verkocht.

voor meer voetbalnieuws ga naar voetbalflitsen.nl