Dick Advocaat, trainer van Feijenoord, zou volgens een tipgever zijn miljoenen paleis aan de Vliet in Leidschendam hebben verkocht. In de achtertuin van Advocaat zou een bord 'verkocht' staan.

Met deze verkoop kan Dick weer miljoenen euro's op zijn bankrekening tegemoet zien, want hij kocht het optrekje in 2013 voor2,4 miljoen euro en hypotheek vrij. Zeker heeft hij zijn paleis voor zo'n 3,5 miljoen verkocht. Kassa. Wat krijgt de koper voor zijn geld.


De totale woonoppervlakte bedraagt maar liefst 565 vierkante meter. In totaal zijn er 9 kamers, waaronder  4 slaapkamers en drie badkamers met ligbad en douche. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen en een zolder.

In de villa zijn een aantal walk-in-closets te vinden, zodat Dick en zijn vriendin geen moeite zullen hebben hun kleding en schoenen kwijt te kunnen. Mooi is ook de woonkeuken van 40 vierkante meter, waar iemand die van koken houdt zijn vingers bij aflikt.

Dick kan in zijn nieuwe optrekje ook aan zijn conditie werken, want de villa beschikt over een heuse fitnessruimte. Bijzonder is ook dat de villa beschikt over een eigen insteekhaven die groot genoeg is voor een boot van 12,5 meter.