Er wordt druk gebouwd aan de villa van Yolanthe en Wesley op Ibiza. Een villa die Yolanthe van haar vader erfde. En dat terwijl er conflict is  tussen het glamourstel en het bouwbedrijf STB Exclusive Projects uit Etten Leur.

Deze zou de opdracht hebben, maar het was het management van Yo en Wesley die plotseling de stekker eruit haalde. Het  bedrijf legde een vordering neer van 135.723,-- euro en laat het nu aan de rechter over wie er gelijk heeft.

Intussen blijkt men wel te zijn begonnen met de verbouw. Wat vindt Jeroen Nuijten hiervan? 'In hun plaats kan ik het me wel voorstellen. Het zou jammer zijn als de villa er zo bij blijft liggen. Ik had persoonlijk echter anders aangepakt.

Los eerst het ene probleem op, voordat je met het andere begint. Maar dit is dus typerend voor die twee. Niks oplossen en gewoon verdergaan. Ik snap ook het management niet dat men voor deze werkwijze heeft gekozen.

Ik denk wel te weten waarom men is begonnen. De verbouw maakt namelijk onderdeel uit van het contract met de producent van het realityprogramma van Yolanthe.

Dat weet ik, omdat wij nog 5x die filmploeg op bezoek zouden krijgen. Het vormt een zeer  belangrijk onderdeel van het contract. En als de verbouw er niet in zou zitten, dan betaalt producent MassMedia natuurlijk geen euro aan ze.

Wat ik er van kan zien, wordt het wel een stuk simpeler aangepakt als dat de plannen waren. Bij ons zou het worden omgetoverd tot een paleis. En ja, is het allemaal netjes wat ze aan het doen zijn?

Nogmaals, ik begrijp het, maar had eerst dit probleem opgelost. Maar doen het anders en of dat de manier is?. De rechtszaak gaat in ieder geval door.