Acteur Dirk Jan Zeelenberg kennen we nog het best van de serie Divorce, waar hij de rol van David speelde. Bizar is overigens dat hij in het echte leven in (vecht)scheiding ligt met zijn vrouw Suus 

BIJZONDER AMBTENAAR BURGERLIJKE STAND

De laatste jaren kennen we Dirk Jan ook als bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand ofwel hij mag officieel mensen in het echt verbinden. Kost een paar euro's, maar dan heb je ook wat.

WORLD WIDE WEDDING

De trouwbusiness gaat blijkbaar zeer goed, want begin januari 2024 heeft Dirk Jan een nieuw bedrijf opgericht met de naam "World Wide Wedding B.V.". World Wide is zeker niet overdreven, want eerder sloot hij al huwelijken op Ibiza, Aruba, Dubai, Italie, Belgie en Frankrijk. Alles is voor Dirk Jan bespreekbaar.

De B.V. organiseert ook alles wat te maken heeft met de bruiloft. Dirk Jan gaat het dus groots aanpakken. Financieel gaat het hem goed. Zijn andere bedrijf Fermina Deza Beheer B.V. zag het eigen vermogen meer dan verdubbelen.

EIGEN VERMOGEN

Eind 2022 bedroeg het eigen vermogen bijna 263.000 euro, terwijl deze een jaar eerder nog maar slechts 102.000 euro bedroeg. En op zeker dat de nieuwe B.V. zeer veel geld gaat opleveren.