Begin van deze maand zette Dirk Jan Zeelenberg zijn luxe appartement te koop voor een bedrag van 1.160.000 euro en deze is nu verkocht. Dat betekent een aardig winst voor de voormalige 'Divorce' acteur.

Zelf kocht hij het optrekje in 2016 voor de prijs van 711.000 euro en liet er voor hetzelfde bedrag een hypotheek op vestigen. We mogen er vanuit gaan dat Dirk Jan het appartement zeker op de vraagprijs heeft verkocht en daarmee kan hij een winst van tegen de half miljoen euro tegemoet zien.

Niet gek in een paar jaar tijd. En de koper? Die krijgt voor het geld een appartement met eenwoonoppervlaktr van 169 vierkante meter. Totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder vier slaap- en 1 badkamer.

Het appartement ligt op de begane grond en beschikt over een voor- en achtertuin. De woonkeuken is centraal gelegen en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Je kunt er ook nog een parkeerplaats bij kopen van 45.000 euro. Het appartement staat op erfpacht en deze bedraagt bija 6700 euro per jaar.