Het is natuurlijk geen publiek geheim dat de Meilandjes op huizenjacht zijn. Door problemen met de gemeente zijn ze min of meer gedwongen om een ander huis te kopen.

De huizenjacht staat uiteraard centraal in het volgende seizoen. De opnames zijn al begonnen en uiteraard doen er veel geruchten de ronde waar de familie is gesignaleerd en welk huis ze hebben gekocht.

Zo werden de Meilandjes recent nog gekoppeld aan een zeer luxe woonboerderij in Leiderdorp. Deze hadden ze inderdaad bezichtigd maar niet gekocht.

En nu ineens doet het gerucht in Noordwijk de ronde, waar dochter Maxime inmiddels ook een woning heeft gekocht, dat Martien en Erica deze villa met internationale allure zouden hebben gekocht.

Er hangt een prijskaartje aan van iets onder de 2,7 miljoen euro en nadat Martien een bod zou hebben gedaan, zou hij met de verkoper het eens zijn geworden over de koopprijs.

De verkoper blijkt overigens de drummer te zijn van de groep Kensington. Wat krijgt Martien voor zijn geld? Een schitterende villa gelegen in het bekende gebied 'Zuidduinen' in Noordwijk aan Zee.

De woonoppervlakte bedraagt 327 vierkante meter en in totaal telt de villa 10 kamers, waaronder vijf slaap- en vier badkamers verdeelt over drie woonlagen.

Koken kan Martien in de royale woon/ eetkeuken die niet alleen is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur maar beschikt over een kookeiland.

De keuken heeft een schuifpui die direct toegang geeft naar het zonneterras met uitzicht op zee. De villa ligt overigens op loopafstand van de duinen en de zee. Heerlijk om te ontspannen.

Op de begane grond vind je overigen ook nog een eigen appartement, dat als kantoorruimte kan worden gebruikt. Het gebied wordt overigens bewaakt door een particuliere beveiligingsdienst.

Parkeren is ook geen probleem. Buiten dat Martien de auto op eigen terrein kan parkeren, beschikt de villa ook over een eigen garage met plaats voor 1 auto.

Kortom: een droompaleis. En dan te weten dat dit nooit had mogen uitlekken.

foto's: Jaro van Meerten

Insta: jarovanmeerten_fotografie

( tip: volg deze fantastische fotograaf)