Peter van der Vorst, content directeur van RTL4, vertelde in de talkshow van Beau dat RTL niets heeft geweten van de vermeende seksuele grensoverschrijdende gedragingen van o.a. Ali B. Marco Borsato en Jeroen Rietbergen bij het programma The Voice.

Alhoewel John de Mol in 2019 wist van de grensoverschrijdende gedragingen van zijn zwager Jeroen van Rietbergen, is deze kennis niet gedeeld door de Mol met RTL.

Dat zit Peter niet echt lekker en zet de verhouding in een iets ander daglicht. Op de vraag of hij de Mol nog kon vertrouwen, kwam niet echt een duidelijk antwoord.

Wellicht logische want van der Vorst heeft ook veel te danken aan John de Mol. In 2015 kocht John namelijk het bedrijf Van der Vorst Media B.V, van Peter voor vele miljoenen.

Het maakte de voormalige koningshuis deskundige in 1 klap multi miljonair. Niet voor niets kocht Peter samen met zijn levenspartner een jaar later een zeer luxe landhuis voor het bedrag van 2.350.000 euro.

En uiteraard rust er, dankzij de miljoenen van John, geen euro hypotheek op het landhuis. Op zijn vorige woning, dat hij in 2016 verkocht, rustte nog wel een hypotheek en wel van 1.128.000 euro.

Dus ach, de soep zal waarschijnlijk niet zo heet worden gegeten als dat deze wordt opgediend. Voorlopig genieten Peter en zijn man volop van hun miljoenenoptrekje dat zelfs beschikt over een binnenzwembad.