Binnenkort verhuizen Martien en Erica Meiland naar hun prachtige villa in Noordwijk, die zij kochten voor een bedrag van bijna 2,7 miljoen euro. Ze kunnen niet wachten nu hun dochter Maxime al in de badplaats woont.

De villa die Erica en Martien hebben gekocht ziet er schitterend uit en eigenlijk kunnen ze er zo intrekken. Een project wordt het niet en dat terwijl zeker Martien graag iets om handen wil hebben.

Al vaker heeft hij duidelijk gemaakt liefst een vervallen gebouw te kopen, die hij helemaal kan opknappen. Alleen al bij de gedachte beginnen zijn handen te jeuken.

En dat project heeft zich al aangediend, want in Noordwijk wordt gefluisterd dat de Meilandjes aan de slag zullen gaan met Hotel Sonnenvanck.

Dat ligt er aan de Astrid Boulevard in Noordwijk verpauperd bij en ook de gemeente Noordwijk zou niet anders willen dat dit weer een pareltje wordt.

Het verpauperde hotel ligt overigens zowat om de hoek bij Eva Jinek, die daar in een duinvilla woont.  Al jarenlang is er al gesteggel tussen de gemeente en de eigenaresse. Dus een oplossing is welkom.

De gemeent en de eigenaresse kunnen het maar niet eens worden. Al eerder hadden de Meilandjes overigens hun oog erop laten vallen, maar door de drukte zijn ze toen afgehaakt.

Maar in Noordwijk fluistert men dat de gemeente maar al te graag zou willen dat de Meilandjes het hotel onder handen gaan nemen. Maar dan zullen ze ook de benodigde vergunningen moeten afgeven.

Voor Noordwijk zou dan een wens in vervulling gaan, want het hotel, zoals op de beelden is te zien, is een doorn in het oog van de omwonenden.

Logisch want hier wonen voornamelijk mensen met een vette portefeuille en nu kijken ze iedere dag tegen een vervallen en verpauperd gebouw aan.

En het zal de Meilandjes maar wat goed uitkomen, want het hotel ligt niet ver van hun villa en zo hoeven ze zich voorlopig niet te vervelen. Dan hebben ze alles; de kinderen en kleinkind om de hoek en een project in Noordwijk. Het kan niet beter!

beelden: bekendeburen.nl