ZIE HIER ALLE FOTO'S VAN HET HUIS ( naar beneden scrollen)

Nog een paar maandjes en dan mag Christiaan Bauer, de oudste zoon van Frans, 21 kaarsjes uitblazen. Zoals bekend heeft hij sinds enige tijd een relatie met Kim en natuurlijk wil Christiaan zijn vleugels uitslaan en op zich zelf gaan wonen.

Dat komt mooi uit, want Frans kocht vorig jaar een twee onder 1 kapwoning op een steenworp afstand van hun villa in Fijnaart. Frans kocht het optrekje voor een bedrag van 340.000 euro en woont hier totdat de villa, die stevig werd verbouwd, klaar zou zijn. En dat is nu bijna het geval.

En wanneer Frans en Mariska terugkeren naar hun villa, kan zoon Christiaan hier gaan wonen. Eventueel samen met zijn vriendin Kim. Een prima plek zo dicht bij zijn ouderlijk huis.

Christiaan gaat dan wonen in een huis met een woonoppervlakte van 145 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder vier slaap- en 1 badkamer. Dit verdeelt over twee woonlagen.

De keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Uiteraard ontbreekt een leuk buitenterras ook niet. Een mooiere start kan hij niet hebben.