Te gast zijn bij koning Willem Alexander en koningin Maxima. Een droom voor iedere fan van het het Koningshuis. Helaas kan dit niet in villa Eikenhorst in Wassenaar, waar de koning en de koningin samen met de prinsesjes wonen.

Maar wie niet opziet tegen een vliegreis naar Argentinie, kan deze droom werkelijkheid laten worden. In 2009 kocht het koninklijk paar twee percelen grond, zo'n 70 kilometer verwijderd van het plaatsje San Carlos de Bariloche.

Een van de percelen is gelegen aan een meer en het andere is gelegen in een totaal verlaten streek. Een schitterende omgeving met 1500 hectare aan grond. Hierop staat een ranche, die nu gebruikt als een Bed & Breakfast.

Willem Alexander en Maxima, die dit alles kochten voor het spotprijsje van 1 miljoen euro, hebben uiteraard zelf geen tijd om de B&B te runnen, Dat wordt gedaan door een tante van Maxima, tante Marcela, een zus van de moeder van Maxima , en haar vriendin Claudia.

De B&B is gelegen op het landgoed La Estancia Pilpilcura, dat wordt omgeven door bergen, kreken, valleien en heuvels. Het beschikt over zes kamers die worden verhuurd en als de gast 's morgens aanschuift voor het ontbijt vindt hij daar de pasteitjes die door de tante van Maxima zijn gemaakt.

Het middag- en avondeten wordt bereidt met ingredienten uit eigen tuin en het vlees is afkomstig van de eigen veestapel. Na het eten hoeft niemand zich te vervelen, want het aangrenzende riviertje Rio Pichi Leufu staat bekend om het vliegvissen en het wildwater varen.

Overigens heeft Martijn, de broer van Maxima, 80 kilometer verderop een eigen restaurant. Het zal dus een reis vol herinneringen worden en een hele belevenis om in de B&B van onze koning en koningin te kunnen slapen.

Geketende aapjes ingezet als kokospluk machines. Zie vreselijke video