Dat was behoorlijk schrikken toen bekend werd dat tv presentatrice Chimene van Oosterhout tijdens haar vakantie op het Griekse eiland Kos werd getroffen door hartfalen. Zij was op vakantie met haar goede vriendin Tanja Jess.

Chimene werd overgevolgen naar een ziekenhuis in Athene en gelukkig gaat het al wat beter met haar. Zoals bekend kreeg Chimene drie keer de diagnose borstkanker en moest daar chemo therapie voor ondergaan.

CHIMENE VAN OOSTERHOUT HARTFALEN

Het hartfalen zou hiermee in verband staan. Nu het weer iets beter met haar gaat, kijkt Chimene natuurlijk uit naar het moment dat ze weer thuis is in haar knusse eengezinswoning in Kortenhoef.

Daar zal zij dan verder kunnen herstellen en worden omringd door familie en vrienden. Chimene kocht dit optrekje vorig jaar april voor 465.000 euro en betaalde de koopsom met eigen geld.

WONING CHIMENE VAN OOSTERHOUT

De woning heeft een woonoppervlakte van 95 vierkante meter en telt in totaal vier kamers, waaronder drie slaap- en 1 badkamer. Een balkon ontbreekt niet en in de tuin kan ze straks heerlijk gaan genieten en herstellen.

Bekendeburen wenst haar uiteraard sterkte en hoopt zoals iedereen dat Chimene maar snel mag herstellen en weer van haar huisje kan genieten.