Amanda Krabbe, ex vrouw van Martijn Krabbe, en haar vriend Harrie Kolen hebben elkaar gisteren het ja woord gegeven. Alleen familie en goede vrienden waren aanwezig op de huwelijksplechtigheid.

Amanda en Harrie hebben besloten, ondanks dat zij recent een prachtig penthouse kochten in Eindhoven, om in deze riante en zeer luxe villa te gaan wonen. In het begin van hun relatie had Harrie deze villa nog te koop gezet voor 3,5 miljoen euro, maar al snel haalde hij deze van de markt. Nu is het definitief hun liefdesnestje.

Amanda zou vanaf het moment dat zij dat zij haar eerste stap zette in dit luxe paleis, haar hart eraan verloren hebben. Daarom werd besloten om de villa in EIndhoven te verkopen en in deze villa te gaan wonen.

En wat voor een villa: het heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst 485 vierkante meter.  Het totaal aantal kamers bedraagt 10, waaronder 7 slaapkamers en twee badkamers.  Dit alles verdeeld over drie woonlagen.

Er is een grote moderne en luxe leefkeuken die is voorzien van de beste materialen en apparatuur. Verder vind je er een exclusieve wijnkelder, een dakterras en een inpandige garage waar 2 auto's in kunnen.

En natuurlijk een tuin waar zaterdag 22 augustus de huwelijksfeest heeft plaatsgevonden. Harrie hoefde na het huwelijk dus niet ver te lopen om zijn bruid over de drempel te dragen. Kijk maar eens rustig in wat voor een luxe Amanda nu baadt!