Rene van der Gijp en Johan Derksen hebben het aan de stok met elkaar. Een van de verwijten die Rene aan het adres van Derksen richtte, was dat hij na afloop van de uitzending nooit gezellig mee gaat om een biertje te drinken, maar snel naar huis rijdt.

Johan reageerde hierop door te zeggen dat Rene pas om 12 uur 's middags uit bed komt in zijn riante onderkomen. Met dit luxe onderkomen bedoelt Johan Derksen dit appartement van Rene aan de Zeekant in Scheveningen, dat slechts op een paar minuten lopen ligt van het Kurhaus, waar de uitzending vandaan komt.

Rene kocht dit appartement vorig jaar juli juist ook o.a. om die reden. Hij betaalde er 215.000,-- euro voor en betaalde dit volledig uit eigen zak. Nu hoeft hij tenminste niet meer in een hotel te slapen, maar slaapt in zijn eigen luxe en riante appartement.

Het appartement heeft een totale woonoppervlakte van 75 vierkante meter en bestaat buiten de woonkamer met openhaard uit twee slaapkamers en een badkamer met ligbad en toilet.

Vanuit zijn woonkamer heeft Rene uitzicht op de Pier, de boulevard en het strand. Het appartement heeft twee balkons, zodat Rene van 's morgens tot 's avonds kan genieten van de zon.

Zodoende kan Rene van der Gijp na de uitzendingen volop genieten van alle gezelligheid dat Scheveningen te bieden heeft.