Kim Feenstra heeft Amsterdam verlaten en ingeruild voor de gemeente Zwanenburg. Zij heeft daar een prachtige ruime twee onder 1 kap woning gekocht voor de prijs van 490.000 euro. Tevens liet zij er een hypotheek op vestigen van 812.500 euro.

Ze heeft namelijk heel veel huis gekregen voor het geld dat zij ervoor heeft betaald. Ga maar even na; de woonoppervlakte is maar liefst 204 vierkante meter groot en in totaal telt de twee onder 1 kap woning negen kamers, waaronder acht slaapkamers en een badkamer, verdeeld over drie woonlagen.

Bij het huis horen ook nog eens twee extra appartementen die geheel zelfvoorzienend zijn ofwel over een eigen keuken en badkamer beschikken. Prachtig voor gasten om in te verblijven.  Buiten een luxe open keuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en met een deur naar de tuin, beschikt Kim over een achtertuin van 224 vierkante meter, gelegen op het noordoosten.

Neemt Kim alvast voorschot op het stichten van een gezinnetje? Ze mag in ieder geval trots zijn met haar prachtige woning en ze dit heeft bereikt