Met zijn doelpunten tegen Australie en Chili  heeft Nederlands Elftal speler Memphis Depay zich definitief op de kaart gezet. Het zal niet lang duren voordat hij een miljoenen contract kan tekenen bij een van de grote Europese clubs.

Memphis, die in Eindhoven bij PSV voetbalt, kocht dit zeer luxe vierkamer appartement in de 'New Orleans' woontoren in Rotterdam. Het is zeer exclusief complex van 44 verdiepingen.

Memphis zijn appartement is gelegen op de 41ste en 42 ste verdieping. Hij heeft daardoor een fenomenaal uitzicht over de Skyline van Rotterdam en de Maas. Het appartement heeft een totale woonoppervlakte van 164 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers is vier, waaronder drie slaapkamers en een zeer luxe badkamer. De keuken is van een van de duurste merken en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

Het optrekje is voorzien van zowel vloerverwarming als vloerkoeling. Het zonneterras ontbreekt uiteraard ook niet en onder het complex zijn er twee parkeerplaatsen.

Verder is er in, alleen voor de bewoners toegankelijk, een zeer luxe Privat Health Club inclusief een prachtig zwembad. Memphis heeft voor dit appartement een bedrag betaald van 670.000,-- euro en heeft er een hypotheek op genomen van 1.020.000,-- euro.