.

Harry Piekema woonde tot voor kort in de echtelijke villa in Driebergen- Rijsenburg. Bekendeburen ontdekte dat Harry hier niet langer meer staat ingeschreven, maar dat deze is ingeruild voor een klein appartement nabij het centrum van Utrecht.

Het betreft een driekamer appartement met een woonoppervlakte van 75 vierkante meter, dat is gelegen in een voormalig schoolgebouw. Er zijn twee slaapkamers en 1 badkamer. De huurprijs hiervan zou rond de 1000 euro liggen.

Harry beweert dat hij het gebruikt als kantoorruimte, maar het ziet er duidelijk als een woonhuis uit. Het lijkt er eerder op dat hij apart woont van zijn vrouw en dit geheim wil houden.  Of hij is gevallen voor een andere vrouw, en daarom apart woont, is niet duidelijk.

Gisteren ontdekte men dat Harry, als filiaalmanager van Dalen, met zijn stem ook ineens weer opduikt in een AH commercial en dat terwijl hij  afscheid zou hebben genomen. Was dit al eerder opgenomen en eenmalig?

Het is vrijwel zeker NIET eenmalig. Zijn manager laat aan bekendeburen weten: 'Het is een test van AH en als het blijkt te scoren, dan zal het zeker een vervolg gaan krijgen. Maar dit wordt dus nu getest'.

En daarmee lijkt een rentree van filiaalmanager van Dalen vrijwel zeker.