Zangeres Anouk en haar vriend Dominique wonen samen, Dat heeft Anouk vandaag bekendgemaakt. Lange tijd moest ze er niets van hebben om samen te wonen met een man, maar onder het mom van je leeft maar een keer, wil ze het toch proberen en wel zien waar het schip strandt.

Dominique is met zijn neus in de boter gevallen, want Anouk woont in een werkelijk te gek penthouse aan het Oosterdokseiland in Amsterdam. Het optrekje is exclusief verbouwd door architect Cees van Dam en van alle gemakken voorzien.

Anouk kocht het paleisje van Astrid Joosten begin 2014 voor een prijs van 1.850.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1.868.500,-- euro. Het penthouse heeft een totale woonoppervlakte van 233 vierkante meter en beschikt over vier kamers: 3 slaap- en 1 badkamer.

De keuken is ontworpen door de bekende architect Piet Boon en uiteraard voorzien van alle denkbare luxe inbouwapparatuur. Uiteraard ontbreekt in haar nieuwe paleis ook niet een ruime walk-in closet. En... vanuit het ligbad in de badkamer heb je uitzicht over Amsterdam.

Aan romantiek zal het dus niet ontbreken!