Hakim Ziyech heeft voor dit luxe penthouse aan de Amsterdamse Zuid As een prijs betaald van 1.850.000,-- euro. Vraagprijs lag op 1.995.000,-- euro.

Op het penthouse heeft de benadigde aanvallende middenvelder een hypotheek laten vestigen van 1.750.000,-- euro. De totale woonoppervlakte van het penthouse bedraagt 286 vierkante meter. Totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaapkamers en 2 badkamers.

De masterbadkamer beschikt over een riante regendouche, een whirlpool en een sauna. Het penthouse heeft twee terrassen. Vanuit de woonkamer van 120 vierkante meter heeft Hakim een schitterend uitzicht over Amsterdam.

Koken kan hij in de zeer luxe keuken met kookeiland. Uiteraard is deze voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Verder is er in het appartementencomplex op de begane grond een Health Club met eigen zwembad en fitnessruimte.

In de parkeerkelder onder het complex heeft de Ajax voetballer een eigen parkeerplaats. Hakim woont er ook veilig, want op de dag is er bij den entree een receptie en 's nachts een portier aanwezig.