John de Bever en zijn partner Kees Stevens zochten een nieuw appartement, omdat zij over meer woonruimte wilden beschikken En dat is gelukt. Hun oude appartement had een woonoppervlakte van 124 vierkante meter. Hun nieuwe luxe optrekje heeft een woonoppervlakte van 208 vierkante meter, dus die extra woonruimte is geregeld.

Dit is de indeling van het nieuwe appartement van John de Bever

Het is dan ook het grootste appartement in de Haverleij en ligt op een steenworpafstand van hun huidige optrekje. Het appartement heeft uitzicht op de golfbaan en ligt op de derde verdieping.

Koken kunnen de heren in de royale leefkeuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de keuken grenst ook de ruime eetkamer. Verder beschikken John en Kees over twee slaapkamers, waarvan 1 met een kleedruimte.

Vanuit het huis van John de Bever heb je uitzicht op de golfbaan

An de kant van de golfbaan is een overdekt terras, dat zelfs geheel kan worden afgesloten. Parkeren van de auto's is ook geen enkel probleem, want voor John en Kees zijn er twee parkeerplaatsen in de parkeergarage.

En als het straks weer koud is, krijgen ze geen koude voeten, want het appartement beschikt deels over vloerverwarming. De vraagprijs van dit optrekje bedraagt 775.000 euro, maar John en Kees hebben het weten te kopen voor 750.000 euro en er een hypotheek op laten vestigen van 921.000 euro.

Wat gebeurt er met het oude appartement van John de Bever

Het oude appartement van John de Bever en Kees Stevens, waar je uiteraard ook even binnen kunt kijken is onder voorbehoud verkocht. Of de heren op een forse winst kunnen rekenen valt echter te betwijfelen.