ZIE HIER DE VIDEO VAN DIT ZEVEN MILJOEN EURO KOSTENDE PENTHOUSE

Dat het Youtube ster Gio Latooy financieel voor de wind gaat, blijkt wel uit het feit dat hij zijn oog heeft laten vallen op dit waanzinnig luxe penthouse in Rotterdam, dat voor een vraagprijs van 6,9 miljoen euro te koop staat.

Het is alleen al bijzonder omdat het over het hoogst gelegen prive zwembad van Nederland beschikt. Het penthouse ligt namelijk op de 41ste, de 42ste en de 43 ste verdieping. Uiteraard is het uitzicht adembenemend.

Maar er is meer. De woonoppervlakte bedraagt maar liefst 442 vierkante meter en Gio kan bij aankoop beschikken over vijf kamers, waaronder twee slaapkamers en twee badkamers.. Verder is er nog een sauna en een jacuzzi.

De riante woonkeuken beschikt niet alleen over een kookeiland, maar ook over alle denkbare inbouwapparatuur. Ook zijn er nog twee dakterrassen met een fantastisch uitzicht. 

Bij het penthouse behoren ook drie parkeerplaatsen in de parkeergarage. Het is duur wonen, want alleen al de maandelijkse bijdrage voor de VVE bedraagt 1050 euro. Maar ja, dat hoort erbij.

AL met al is het meer dan duidelijk waarom Gio dit zijn ultieme droomhuis noemt