Het optrekje ligt op het Oosterdokseiland in Amsterdam en is exclusief verbouwd door architect Cees van Dam en voorzien van alle denkbare luxe.

Anouk zal er dan ook zeer blij mee zijn en dan ook binnenkort naartoe verhuizen. De prijs die Anouk heeft betaald ligt rond de 1,8 miljoen euro. De laatste vraagprijs voor deze parel lag op 1.895.000,-- euro.

Het penthouse heeft een totale woonoppervlakte van 233 vierkante meter en beschikt over totaal vier kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer. Dit alles verdeeld over twee verdiepingen. Het penthouse van Anouk ligt op de 11e en 12 verdieping van het appartementencomplex en uiteraard heeft ze een prachtig uitzicht over Amsterdam.

Aan haar slaapkamer grenst een half-open badkamer met inloopdouche met rainshower en een prachtig ligbad. Vanuit het ligbad heeft Anouk uitzicht over Amsterdam. Een sprookje dus.

De keuken is ontworpen door de bekende architect Piet Boon en uiteraard voorzien van alle denkbare luxe inbouwapparatuur. Uiteraard ontbreekt in haar nieuwe paleis ook niet een ruime walk-in closet.

Verder beschikt het penthouse over twee riante terrassen van totaal 195 vierkante meter, waarvan de grootste op het zuiden is gelegen. Tevens heeft Anouk twee parkeerplaatsen in de garage van het complex, maar die hebben wel 65.000,-- euro per plaats gekost.

Hoe groot de hypotheek van Anouk is, is nog niet bekend. Haar eigen huis heeft ze overigens begin december verkocht.