Alweer iets meer dan een week geleden werd het pand van Moszkowicz Advocaten aan de Herengracht in Amsterdam overgedragen aan de nieuwe eigenaar, die het van Bram kocht voor een bedrag van 2,6 miljoen euro.

Het zal best wel even pijn hebben gedaan. Bram heeft er tenslotte jarenlang niet alleen met plezier gewerkt, maar ook gewoond. Hij heeft zijn woning in de zogenaamde Gouden Bocht ingeruild voor een zeer luxe appartement aan de Amstel in Amsterdam.

De totale woonoppervlakte bedraagt 100 vierkante en in totaal zijn er twee ,wel zeer ruime kamers. Een slaapkamer met een walk-in closet en een schitterende badkamer. De woning straalt meer dan allure uit en de twee grote raampartijen bieden Moszkowicz direct uitzicht op de Amstel.

In de woonkamer ligt een prachtig visgraten parket en de schouw is ook een lust voor het oog. Koken kan Bram in de half open keuken, voorzien van mogelijke inbouwapparatuur. Ook is er nog een klein zonneterras.

Voor dit luxe appartement, dat vroeger van DJ Tiesto was, betaalt Moszkowicz een huur van 2000,-- euro per maand excl. de vaste lasten zoals gas,licht en water. En als hij geen zin heeft om te koken, kan Bram eten halen in het Steakhouse beneden hem.