Natuurlijk schrok vader Dries Roevink toen hij op Facetime zag hoe de mondhoek van zijn zoon Dave erbij hing. Vader en zoon spoeden zich gelijk naar het ziekenhuis. Aan bekendeburen vertelt Dries wat nu precies de oorzaak is.

'Dave had al een paar dagen last van een oogontsteking. Dat heeft hij al eens vaker last van gehad. Hij had wat je noemt een strontje in zijn oog. Hiervoor kreeg Dave oogdruppels.

Toen hij die oogdruppels nam, begon ineens een kant van zijn gezicht hangen en ja dat associeer je niet gelijk aan elkaar. Hij belde me gelijk via Facetime en zag dat zijn mondhoek gek hing en hij kon ook moeilijk praten.

Op zo'n moment schrik je je natuurlijk rot als vader. Wij naar het ziekenhuis. Ik dacht even; het lijkt wel of hij een soort van beroerte aan het krijgen was.

Je hart klopt in je keel. In het ziekenhuis hebben ze allerlei onderzoeken gedaan. Tot aan een hersenscan, bloed afgenomen, maar er was niets te vinden.

Het trok ook weer weg. We konden we naar huis met de mededeling het in de gaten te houden en kom volgende week maar weer eens terug.

En toen dacht Dave voor het slapen, kom ik neem nog een oogdruppeltje en 1 minuut later was het er weer! Nu weten we dus waar het vandaan komt.

Dave kan die oogdruppels niet hebben. Dat veroorzaakt deze reactie'.