Zal wel even een overgang zijn voor Dre Hazes. Na een korte periode te hebben gewoond op de zeer luxe 'Buitenplaats Overweer' woont hij nu weer met zijn vriendin Monique in een caravan bij Rotterdam. De vraag is natuurlijk wel of Dre niet aan het huurcontract vast zit.

Het appartement op deze buitenplaats in Nieuwersluis is in april verhuurd voor een maximale periode van 26 maanden voor de prijs van 3500,-- euro per maand plus een waarborgsom van 7000,-- euro. Het optrekje staat ook te koop voor een bedrag van 1.240.000,-- euro.

Indien er een koper zou komen opdagen, zou Dre het appartement, met een woonoppervlakte van 162 vierkante meter, hebben moeten verlaten. Totaal zijn er vier kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer.  Er is een terras en de auto kon hij parkeren in de ondergrondse garage. Dre beschikte daar over twee parkeerplaatsen

Hij had een prachtig uitzicht, want het complex ligt aan de Vecht. Uiteraard is er een luxe keuken met alles er op en er aan. Er is ook zelfs een huismeester aanwezig. Ja, dan zal het nu allemaal wel weer behelpen zijn in de caravan.

Als hij een contract heeft getekend, betekent dat wel dat Dre er voorlopig aan vast zit en dat is niet de eerste keer. Dat gebeurde ook al met het huurhuis in Vinkeveen!