Huizen
8 november 2017
 

Dit penthouse ruilde Ajax speler Hakim Ziyech in voor miljoenen penthouse in Amsterdam. Zie foto's

Dit penthouse in Enschede verruilde Ajax voetballer Hakim Ziyech voor een miljoenen penthouse in Amsterdam....

Hakim was de meest succesvolle voetballer bij FC Twente toen Ajax hem voor miljoenen euro;s kocht. Hierdoor kon Hakim zijn penthouse in Enschede inruilen voor een miljoenen penthouse in Amsterdam, dat hij kocht voor een bedrag van 1.85.000,-- euro.

Hij huurde dit optrekje, gelegen in het centrum van Enschede, voor een bedrag van 1200,-- euro per maand excl vaste lasten en moest er een waarborgsom voor betalen van 3200,-- euro. Dit omdat de aanvankelijk huurprijs 1600,-- euro per maand bedroeg.

Hiervoor kreeg hij een penthouse met een woonoppervlakte van 180 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder twee slaapkamers, een badkamer en een studeer/ werkkamer.  De keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Uiteraard ontbreekt het terras niet en bij de huurprijs inbegrepen zijn ook nog eens twee parkeerplaatsen in de garage onder het complex. Het uitzicht is fantastisch, want het penthouse is gelegen op de 13e verdieping.

 

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.