Nu Albert Verlinde per 1 maart j.ll algmeen directeur, en het gezicht, is van Stage Entertainment Nederland en vanuit Amsterdam werkt, leek het hem handig om in de hoofdstad een appartement te kopen.

Iedere dag op en neer reizen tussen zijn huidige woonplaats Cromvoirt in Brabant en Amsterdam, met onderweg vele files, was geen optie. Lang nadenken over wat voor een appartement hoefde Albert niet.

Nadat hij het paleisje van Connie Breukhoven aan de PC Hooftstraat in Amsterdam had gezien, wist Albert gelijk dat hij het liefst ook zo'n appartement wilde hebben en zodoende de nieuwe buurman van Connie zou worden.

Gelukkig voor Albert stond er 1 te koop. Een beneden appartement van twee verdiepingen met tuin aan het Vondelpark voor de vraagprijs van 1.950.000,-- euro. Voor miljonair Verlinde geen enkel probleem.

Het droom appartement heeft een totale woonoppervlakte van 185 vierkante meter en telt in totaal 5 kamers, verdeeld over twee woonlagen. Vanuit de masterbedroom komt Albert zo in zijn uiterst luxe badkamer,  met jacuzzi.

Op de tuinverdieping bevindt zich de open keuken met alle denkbare inbouw apparatuur. De keuken is verbonden aan de eetkamer. De tuin is een waar paradijs van 100 vierkante meter, die direct aan het Vondelpark grenst.

Om zijn auto te kunnen parkeren, zijn er onder het gebouw twee parkeerplaatsen te koop voor 150.000,-- per stuk. Albert zal er zeker 1 hebben gekocht.  Kortom; Albert's wens is in vervulling gegaan met de koop van dit droomappartement.