Mart Hoogkamer, die doorbrak met zijn nummer 1 hit 'ik ga zwemmen' heeft samen met zijn vriendin Jennifer van Ooijen een prachtige hoekwoning gekocht in het centrum van Rijnsburg.

Eerst wist een juichechannel zeker dat Mart een villa in Lisse zou hebben gekocht. Dat blijkt niet zo te zijn. Bekendeburen ontdekte dat de zanger een prachtige woning heeft gekocht in het centrum van Rijnsburg.

Mart betaalde hiervoor 735.000 euro, gelijk aan de vraagprijs. Wat krijgen Mart en zijn vriendin Jennifer hiervoor? De woonoppervlakte bedraagt 148 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt ze, waaronder vijf slaapkamers plus twee badkamers. Dit alles verdeelt over twee woonlagen plus vliering. Koken kan in de luxe halfopen woonkeuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De woonkamer kan overigens uitgebreid worden en er is zelfs ruimte voor een kantoor- of praktijkruimte. De achtertuin is 105 vierkante groot en ligt op het noordwesten.

Op het eigen terrein kunnen twee auto's worden geparkeerd. Wonen doet Mart er nog niet. Volgens de koopakte, die in handen is van bekendeburen, is de overdracht op 3 januari 2023.

Dit wordt dus het liefdesnestje van Mart en zijn vriendin Jennifer!