In een interview met de TROS kompas laat Martien weten dat hij en Erica een bewonderaar waren van het programma Life & Cooking van Carlo en Irene.

Martien vindt het jammer dat dit programma van de buis is verdwenen. Hij spreekt zelfs van een groot gemis. Op de vraag of het niet iets voor hem is, reageerde Martien zeer enthousiast.

'Dat zou inderdaad wel goed bij ons passen. Erica zou dan degene zijn die alles in goede banen probeert te leiden, net als Irene deed, en ik ben dan de vrolijke stoorzender, net als Carlo dat was.”

Dit kan wel eens wat gaan worden. Dan zitten we aan die desk en dan gooit Erica per ongeluk een glas wijn om, want dat doet ze heel vaak, en dan begin ik te gillen… Ik zie het helemaal voor me!” 

Zoals bekend heeft Erica een eigen tv produktiemaatschappij met de naam Renkeland BV, dus zouden ze zelf dit programma kunnen produceren en presenteren.

Toen bekendeburen aan Erica vroeg of dit op stapel stond reageerde ze zeer kort met 'geen commentaar'. Dit antwoord spreekt eigenlijk boekdelen. Het lijkt er dus sterk op dat Martien en Erica volgend seizoen het programma gaan doen.

Het lijkt er dus op dat Martien het idee heeft gedropt, net als hij heeft gedaan met 'Wie van de Drië'

ZO WOONT DE NIEUWE LIEFDE VAN MATTHIJS VAN NIEUWKERK