Dat hij veel geld verdient is allang geen geheim en ook niet dat hij het geld graag laat rollen. Zo bezit hij o.a. een Ferrari. Maar op het gebied van huizen heeft Afrojack nog niet van zich laten horen. Maar daar is nu verandering in gekomen.

Bekendeburen ontdekte dat Afrojack, Nick van de Wall, recent een landhuis aan de Gooyerdijk in Leersum heeft gekocht voor de prijs van 2.050.000,-- euro. En dat terwijl de vraagprijs 2.450.000,-- was.

De totale woonoppervlakte van het landhuis bedraagt maar liefst 394 vierkante meter en bestaat uit totaal 10 kamers, waaronder vier slaapkamers. De tuin is een lust voor het oog en het landhuis heeft ook een prachtig Frans balkon.

Uiteraard ontbreekt ook het zwembad niet en parkeerruimte is er genoeg voor de wagens van Afrojack. Het huis is gewoonweg een lust voor het oog. En dat hij genoeg geld bezit. blijkt wel uit het feit dat Nick het landhuis cash heeft betaald.

Buiten dit prachtige optrekje bezit Afrojack nog een eengezinswoning in Spijkenisse, de plaats waar hij zijn jeugd heeft doorgebracht.