Nadat DJ Jean afgelopen mei de vraagprijs van zijn prachtige penthouse in Amsterdam had verlaagd, is het uiteindelijk gelukt om een koper te vinden. Hij verlaagde de prijs van 649.000,-- naar een prijs van 625.000,--.

Hij heeft het penthouse rond deze prijs kunnen verkopen. Zelf kocht hij het optrekje in 2005 voor een prijs van 160.801,-- euro en liet er een hypotheek op  vestigen van 6 ton euro. Zo scoort DJ Jean toch nog een bescheiden winst.

De koper krijgt voor zijn geld een penthouse met een woonoppervlakte van 160 vierkante meter en telt twee kamers, een woon- en een uiterst luxe badkamer. Koken kan in de super de luxe keuken van het allerhoogste niveau. De keuken is ook voorzien van een zogenaamd watereiland.

Vanuit het penthouse heb je een fantastisch uitzicht over de stad en het IJmeer. Het balkon is riant en ook ontbreekt het dakterras niet. Door het hele huis ligt een vloerverwarming en in de plafonds is een B&O audio- en videoinstallatie verwerkt.

Ook is er een huisbioscoop, zodat je je niet hoeft te vervelen. Het penthouse is schitterend ingericht en dat mag de koper allemaal hebben. De waarde van de inrichting ligt op 40.000,-- euro en als de bereidt is geweest om 645.000,-- euro neer te tellen, dan is alles van hem

Ook het parkeren van de auto is geen probleem, want inbegrepen zijn twee parkeerplaatsen! De servicekosten bedragen 238 euro per maand.