DJ Jean heeft zijn schitterende penthouse in Amsterdam uiteindelijk weten te verkopen op een prijs van 595.000,-- euro. Dat is meer dan een halve ton euro minder als zijn eerste vraagprijs van 649.000,-- euro. Daarna heeft hij de vraagprijs verlaagd naar 625.000,-- euro.

Maar ook op deze prijs werd het penthouse dus niet verkocht. En dat terwijl de huizenmarkt in Amsterdam toch best redelijk overspannen is. Zelf kocht hij het penthouse in 2005 voor een prijs van 160.801,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van zes ton euro.

Afgaande op de hypotheek heeft DJ Jean een marginaal verlies geleden van 5000,-- euro. Daar zal hij zeker geen nacht van wakker liggen. De koper krijgt voor zijn geld een penthouse met een woonoppervlakte van 160 vierkante meter en telt twee kamers, een woon- en een uiterst luxe badkamer. Koken kan in de super de luxe keuken van het allerhoogste niveau. De keuken is ook voorzien van een zogenaamd watereiland.

Vanuit het penthouse heb je een fantastisch uitzicht over de stad en het IJmeer. Het balkon is riant en ook ontbreekt het dakterras niet. Door het hele huis ligt een vloerverwarming en in de plafonds is een B&O audio- en videoinstallatie verwerkt.

Ook is er een huisbioscoop, zodat je je niet hoeft te vervelen. Of de koper ook de gehele inrichting heeft mee gekocht is niet bekend. In de koopakte wordt het in ieder geval niet vermeldt.