DJ Jean heeft zijn luxe en schitterend ingerichte penthouse nog maar net 1 1/2 maand te koop staan of hij heeft verlaagd de vraagprijs zomaar met bijna een kwart ton euro. De befaamde DJ heeft de vraagprijs verlaagd van 649.000,-- euro naar 625.000,-- ofwel een korting van 24.000,-- euro.

Dat is zeker opmerkelijk, daar de meeste  huizen in Amsterdam snel worden verkocht en dan ook nog eens tegen een verkoopprijs boven de vraagprijs. Een prijsverlaging is in de hoofdstad zeer uitzonderlijk. Opvallend, want het penthouse is om je vingers bij af te likken.

Hij kocht het voor een onbekende prijs. Wel liet hij er een hypotheek op vestigen van 6 ton euro in maart 2005.

Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 160 vierkante meter en telt twee kamers, een woon- en een uiterst luxe badkamer. Koken kan in de super de luxe keuken van het allerhoogste niveau. De keuken is ook voorzien van een zogenaamd watereiland.

Vanuit het penthouse heb je een fantastisch uitzicht over de stad en het IJmeer. Het balkon is riant en ook ontbreekt het dakterras niet. Door het hele huis ligt een vloerverwarming en in de plafonds is een B&O audio- en videoinstallatie verwerkt.

Ook heeft DJ Jean een huisbioscoop, zodat je je niet hoeft te vervelen. Het penthouse is schitterend ingericht en dat mag de koper allemaal hebben. De waarde van de inrichting ligt op 40.000,-- euro en als je bereidt bent om 645.000,-- euro neer te tellen, dat is het penthouse met alles er op en er aan qua inrichting voor jou.

Ook het parkeren van de auto is geen probleem, want inbegrepen zijn twee parkeerplaatsen! De servicekosten bedragen 238 euro per maand.